Vrolijk picknick feest

Wat een mooi optreden van Debora en James! De muziek paste goed in de sfeer van mijn verjaardagsfeest. Een gezellige en lieve groep mensen met prachtig weer, buiten in de tuin van het Fort bij Aalsmeer. Dit was de perfecte aanvulling voor het feest. Bedankt voor jullie heerlijke muziek!!

Sfeervolle en feestelijke akoestische act

Broazinha zet met hun akoestische setting een act neer die je mee neemt naar de krochten van de Portugese muziek. Intiem maar sfeervol en klein maar feestelijk! Een aanrader!

Geweldig

Geweldig optreden gehad, flexibele muzikanten, zeker aan te raden!

Magische avond

Voor de verjaardagsborrel van mijn vriendin was ik op zoek naar een Portugese band. Al vrij snel kwam ik bij Broazinha uit. Het voelde goed, en ik heb geboekt. James en Debora hebben fantastisch gespeeld. Alles was top geregeld. Ze hebben voor een magische avond gezorgd. Ook hebben ze nog eens een halfuur langer gespeeld dan afgesproken. James en Debora zijn bovendien hele leuke en gezellige mensen waar we na het optreden nog een drankje mee hebben gedronken. Al met al dus absoluut een aanrader, en zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel Debora en James voor de fantastische avond!

Fijne muziek en geschikt voor elk feest

Prachtige muziek! Goede sfeer voor tijdens diner en feest. De communicatie ook goed en erg vriendelijk

Fantastisch gespeeld

James en Debora zijn niet alleen geweldige muzikanten maar ook echt aardige mensen! De opbouw voorafgaand aan het optreden was discreet en qua techniek en geluidskwaliteit was alles top. Ze maakten de 50e verjaardag van mijn moeder een enorme hit! Iedereen op het feest genoot van de heerlijke muziek, zang en gitaar waren, ongeacht het nummer, on point! Boek deze band en je zult niet teleurgesteld worden!

Boven verwachting

Het optreden van Broazinha tijdens een familiefeest thuis was boven ieders verwachting. Zij speelden naast bekende engelstalige nummers een breed repertoire van Portugese en Spaanse muziek uit Kaap Verdië, Spanje, Portugal, en Zuid-Amerika. Heerlijke achtergrond en sfeer-muziek. Alle aanwezigen waren zeer onder de indruk van de mooie stem van Deborah en de stem- en gitaarbegeleiding van James. prachtig en zeer professioneel. Bovendien waren zij heel fijne gasten en het was jammer dat zij na hun optreden op tijd moesten vertrekken in verband met een ander optreden, vroeg de volgende dag. Broazinha kan ik zonder meer aanbevelen voor een prachtige latijnse muzieksfeer.

Top!

Echt helemaal fantastisch. Was echt gezellig, het leuk net of ze familie waren!

Bron: Showbird